" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 9952217409 "

" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 9952217409 " 

Ska åter igen göra ett försök på nattstad igen så ni hittar min nya blogg på http://www.nattstad.se/Mariijaa

**MAGIC**

 

Far from home

 

Praktik dag 3!

Nu är jag inne på min 3 praktik snart kan börja med att skriva att jag trivs där ändå men bara synd att man börjar bli förkyld :(, ska inte skriva långt för måste snart börja rusa dit, igår slutade jag 13.40 sen for jag ner till vårdcentralen och lämna ett papper, sen for jag hem duscha och gjorde det fint. For ut med Tim lite senare köpte god godiset, sen kom min söta lilla pojke som skulle spendera natten här, han tillagade bacon till mig och sen for vi vidare till ug och träffade en massa folk. Sen for vi hem och la oss samtidigt som vi såg på Solsidan Somnade med ett svep, men hörs att både jag och Bernie vaknade lite nu och då av sig själv. haha mäktigt! Nä men nu har han farit och kommer inte  se han förrän torsdag och jag klarar nog det, sen så kanske han stannar i helgen och då blir det inte en lugn heller.  (2013-14-2 Bebis det var då det vart vi<3)

praktik!

Första praktik dagen kvar, det var kul att vara där och sånt, sen efter praktiken for jag till vännäs för att hämta några uppgifter och sen för att överaska min söta pojke som inte hade en aning om att jag skulle komma så tidigt, så spendera ungefär 7-8 h med honom och det var underbart har verkligen saknat det grabben, men nu är jag hemma trycker i mig en macka eller två sen stänger jag mina ögon för en ny äventyrlig dag imorgon, då komemr grabben hem till mig också så det blir bara asm!!! Sen så var Britta med också på ett litet hörn och hon bjöd på jätte goda estniskt godosar det var kul att umgås med dom igen, saknar verkligen alla (ni vet vilka ni är) så 5 v praktik kvar sen så börjar jag i skolan igen :)
 

Torsdag 2013-03-07

Hejhej, nu känner jag att jag börjar verkligen att bli ubersocial på denna blogg men får ba den lusten nu för tiden.
Vad har jag gjort idag, är att jag vaknade 11-12 skönt att sova ut kan jag lova, fick sms av min bästa vän Malin som fråga om jag vill göra nått, sa åt henne att jag vill träna lite innan så klev upp ur sängen på med tränings kläderna och tog 15 minuters spring tur och 5-10 min övningar, tog det lite lugnt i dag vet inte ens varför, men känner nu att jag skulle kört som jag har gjort det senaste dagarna men aja, träna då i alla fall. Gick å duscha sminkade mig lockade håret och då hann Malin redan hit så hon fick vara social med mig tills jag var klar fixad, sen drog vi oss ut till nian för lite lunch hon köpta nå ost grejjs skit och jag köpte pommes taldrig, var gott och sen for vi ut och gick om kring på byn träffade JonteAlex & Richard vi bestämde oss för att fara ut med skotern och åka efter med en skrana, jag och Malin åkte bara 2 gånger eftersom första åket fick Malin en pinne i huvet, andra gången så hamna vi i nå hopp så vi rullade på backen i evigheter haha, sen fick jag åka på den dör dödsmaskinen hem till mig så nu sitter jag här tagit mig en frukt och dricker lite loka. Blir väl grillning ikväll eller nåt jag vet inte, men ha det så bra folket hejdå.
 

Inspo/funny


Buzzin'

Eftersom det snart är vår, och vädret börjar bli otroligt bra så tänkte jag bjuda på en jätte härlig sommar låt som jag inte har lyssnat på i evigheter  (den gör mig grymt taggad till sommaren i alla fall, förra året var en grym sommar, men tror att denna sommar kommer bli ASM!), men tack vare Gossip girls så kom jag ihåg den. Lyssna och njut för det ska jag göra.

Frukt soppa!

Sitter och dricker lite fruktsoppa för mig själv för att få i mig lite C-Vitamin och ansiktsmasken sitter på bara för att göra hyn bättre, och Gossip girls få vara min dag, känner verkligen att denna dag kommer bli en härlig hemma dag.. trodde jag, måste snart ner på vårdcentralen för att lämna in några papper om men tror det är stängt så far nog dit imorgon istället, sen får jag hålla tummarna på att det inte är astma jag har! Sen blir det att prata med mamma om att fara och handla lite frukt och grönsaker så blir det lättare att få i mig nyttiga saker! Men ska ta av mig ansiktsmasken och dricka upp min fruktsoppa så är denna dag gjord, längtar till träningsverken jag kommer få imorgon kommer verkligen att kännas skönt att kännas krossad och som om man har använt kroppen allt för mycket! Sen kanske man ska ta och göra ett samtal bort till flarken och prata lite med min saknade pojke!! :)

Träning, 13-03-06

Hejhej! just kommit ifrån ett jätte jobbigt träningspass med 25 mins springning och sen några övningar på kanske 10-20 min, oj oj så äckligt det är när man är klart och det är så nedrans varmt, men känner direkt att det är värt det.. Efter går dagens träning så vaknade jag imorse av världens träningsverk i magen och låren, och det känns så himla skönt att jag har det för då vet man ju att det tar. Men ska inte skriva så långt har tänkt att rusa in i duschen sen he på lite hår inpackning ansikts mask och sen bara dricka juice eller lite c-vitamin, känner verkligen att jag ska börja hålla mig till denna nyttiga period känner mig för engångs skull som om jag kommer hålla detta, för är så stolt över att jag har intresse för detta, ett intresse jag aldrig trodde jag hade. Men nu ska jag rusa så jag hinner duscha innan mammas hemkomst så jag kan göra mitt lilla experiment i fred! funderar också på att gå en promenix med hunden det är ett väldigt fint väder ändå! hejdå ha det så bra. 

EGO BOOST!


Saker som måste göras!

Har börjat tänka på saker jag verkligen vill göra nu, så nu har jag bestämt mig vad det är jag ska göra här har ni en liten lista på de saker jag ska göra:

* Ta tag i saker jag verkligen vill göra.
* Börja träna mer.
* Skaffa gymkort så snart som möjligt
* Mindre godis och bli mer nyttigare
* Vara noggranare med mitt rum.
* vara bättre på att tvätta bort sminket på helgerna.
* Umgås mer med dom nära å kära
* Börja hjälpa till mer i hemmet!


Får se om detta kommer hålla länge men hoppas vi börja bli duktig!

Bjurholm!

Sitter just nu hemma och pratar med min söta pojke... Har varit i staden hela kvällen med denny malin & Tim det var lite kul, och glassen som jag köpte sitter bra i magen, ska fortsätta med mitt lilla experiment som inte gick så bra idag, så få fortsätta med den i morgon istället, men nu ska jag fortsätta prata med sötnosen, sen blir det att spela lite spel sen sova! så hörs vi imorgon!


EGOI BOOST!


Hemligt!

Kom hem från bubben idag, bakade en kaka åt en bit och satt och fundera på vad som kommer hända under dessa få dagar.. och jag har kommit på en underbar sak... JAG SKA GÖRA ETT EXPERIMENT! ingen kommer få reda på vad det är om jag ens kommer visa det för nån.. men känns kul att börja med nått.. så det är vad mitt lov kommer gå ut på.. har små börjat idag men vad kan det var ;)

Flarken

Sitter ute i Flarken just nu hos min fina pojke, medans han damsugar så tar jag mig tiden att skriva ett litet inlägg, igår var vi bara hemma och Bernards kompis ante kom förbi, idag blire bara att vara hemma var egentligen tänkt att fara ut å grilla med skotern men det snöa så mycket, kanske bli badning i kväll eller nått sånt, aja ska nog försöka fixa till mig en handuk nu så jag snart kan hoppa in i duschen. Om jag ska vara ärlig så är det lite små roligt att komma bort från Bjurholm ett tag, sen att spendera lite tid med min pojke som jag inte kommer träffa på ett tag tro jag efter imorgon, är ju lov sen har jag praktik i 5 veckor så det blir ju lite små jobbigt, men han får komma ner sen så är det inte så värst länge :)