You can't let nobody stand in you're way.

 

Leker.


The lauren conrad pack!


...True...


Nu!

Ska hoppa in i duschen och sen sova...

One last breath!

 


Det var ingen som lyssnade.

 

Godnatt världen.

 

Every time you take a sip In this smoky atmosphere You press that bottle to your lips And I wish I was your beer.

 Every time you take a sip
In this smoky atmosphere
You press that bottle to your lips
And I wish I was your beer
In the small there of your back
Your jeans are playing peekaboo
I'd like to see the other half of your butterfly tattoo.

Hey that gives me an idea
Let's get out of this bar
Drive out into the country
And find a place to park.

'Cause I'd like to see you out in the moonlight
I'd like to kiss you way back in the sticks
I'd like to walk you through a field of wildflowers
And I'd like to check you for ticks.


Everytime I try to fly, I fall Without my wings.

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

Changes...


Jag vet inte vad jag ska säga längre!

Hej, förlåt att jag har varit nere på den senaste dagen men jag har mina anledningar.. men nu ska jag inte ta ut det på bloggen, ska iaf ta hand om det på MITT sätt.. hare bra hej!
 

jag försöker om och om igen men faller alltid ner, men jag ska vara stark.

 

...


fem sek!

på fem sekunder förstördes hela mitt liv...

you're my golden sunshine.


Just nu sitter jag här på min tredje lektion, för första gången är det inte engelska som jag nu har haft i kanske 3 timmar, åh det har varit så jobbigt, är trött för har inte kunnat sova nått i natt eller jo somnade vid 12 vaknade vid 3 av att Henke fick nå ryck och hoppade i sängen och prata i sömnen och krama om en så hårt att jag inte kunde andas typ, sen så vaknade han också för jag skulle upp på toan, sen gjorde vi mackor åt upp dom men då börja Henke få så himla ont i magen, jag börja få ont i magen nu iaf, värker som bara den och mår inte bra alls, få se hur det blir imorgon om det är samma skit så stannar jag hemma nog, men förhoppningsvis far jag till skolan.

Igår medans Henke for och gymade for jag först hem, prata lite med mamma träffa mormor, for ut prata lite med Marlene, hade en suprise till Henke (Ovanligt) NEJ? Men han vart då glad. Sen så satt jag och Alex på nian och prata om allt mellan himmel och jord, allt som har hänt och hur allt skulle se ut om det bara hade varit 5 minuters skillnad, om man hade gjort saker annorlunda till exempel om man tappade fem kronan så skulle det kanske bli annorlunda, aja de var bara helt random som vi snackade om, men det var skön snack också. Sen for jag hem skvallra lite med Emily som vi nästan alltid gör, underbara snack men det vara inte länge innan jag skulle fara hem till Henke för att hoppa ner i sängen.

Sen min helg lite senare än vanligt har varit helt underbar, varit med folk som jag har saknat att umgås med, pratat om allt roligt och konstiga saker, musik som har dunkat i ens öron från fredagen till lördagen, umgåts med älsklingen som jag typ gör jämt, men det var en helt annan känsla med ett helt annat folk i alla fall på fredagen.

Nu när man lyssnar lite på Adele, som har en sån underbar hes röst så börjar man tänka mer och mer på vad man har gjort genom sitt liv, hur man kan ha förändrats på alla möjliga sätt. För ett år sen var inte jag som jag är nu, jag var inte lika lycklig och jag var väl mer social med klassen nu är det väl skiftningar. Sen har man blivit bättre i skolan, jag ligger inte efter i något, lämnar in uppgifter i bra tid och allt är bara bra, så lite stolt över mig själv är jag faktiskt. Är inte rädd på nått sätt, vet vilka mina vänner är, vet vart jag har alla och det är bra för mig. Så mycket som jag har byggt upp mig på 16 år och 11 månader och 4 dagar helt otroligt...

Sen om ungefär 6 dagar så har jag varit med min älskling i ett halv år, underbart har aldrig varit så här lycklig. Det känns som om det har gått bara 2 månader eller mindre, men så är det inte. Å kan inte beskriva känslan jag har när jag är med han... är så glad att mitt liv går framåt just nu.

Nu var detta inlägg så otroligt långt så hoppas ni orkade läsa det hela, men eftersom jag är så underbar så kan jag lägga in en låt.


mojinmoijn!

(hej läskig bild)
hej sitter just nu hemma hos henke och spelar en massa olika spela på facebook, blir nästan förbannad för antingen har man inge energi, pengar eller liv kvar.. å går inte bra hatar detta beroende!! men aja, ska snart hem för att se min underbara familj, kanske ta en varm dusch och packa net nya kläder för den nya veckan som är, sån tur så är man ledig på Torsdag pga puff dag så det är rätt skönt!! hehe, i går var vi med Dainton och Amanda och Kaj, det var så roligt, vi var ute med Henkes merca en sväng och pratade och spelade kort hemma hos henke och bara tog det allmänt chill! det var jätta skönt! men nu är det enda jag tänker på är att packa i hop lite saker och sen duscha duscha! men nu ska jag spela lite mer farmville!! 

Glee!

 

10 saker ni kanske inte visste om mig.


MATMATMAT!

Hej jag är hungrig och det är mat om 10 min, gissa om jag är glad!

Älskade syster!

För första gången på kanske jag vet inte flera veckor så har jag suttit med min älskade syster, kollat på hår produkter och planera om en stor beställning till oss båda, kollat på kläder och bara snackat och skämtat i 2 timmar  kanske, det var otroligt kul saknar min och Emilys crazy days, då vi ba är allmänt konstiga och skrattar åt våra dåliga skämt! Så snäll syster som jag har så fick jag låna en UNDERBART skön och SNYGG tröjja som jag ska ha imorgon, Lid Emily du kommer aldrig få tbx den. (skämt å sido) träffade mammsen också satt och snacka med henne medans jag åt glass och plättar muums vad gott! aja ska lägga mig bredvid älsklingen nu så hare hejdå puss!
 
 

She can fuck u good, but i can fuck u better.

 
 

Jak ee cool, för jak hak en jake

Hej sitter brevid en söt Jessica som just sa ''ååhh, Vad är det här för engelska, det är inte roligt om det inte är rätt'' söt tjej eller vad! man kan inte alltid ha rätt! snart är det i alla fall lunch gud vad jag längtar har varit hungrig sen 1235486453 år tbx! aja ska jobba lite med gramma nu så hare hej!

2011-10-08

Hej, ligger hos henke och ser på glee, ska snart lägga mig och sova är rätt trött. Det jag har gjort i dag är att gå i skola, powernapa, träffat Emily sagt hejdå till Luddä, Tränat mina 25 minuter som jag har som skoluppgift, duschat, sett tv smsat gjort en otroligt god mat med en random blandning, weird! aja ska sova nu hare hej skriver mer imorrn, ska nog spela lite FARMVILLE2 innan jag somnar :D
 

Henrik Marklund!

För ungefär 5 månader och 16 dagar sen så var det en underbar dag, en dag då älsklingen var min, den underbara pojken, känns som om det var igår, är så jävla lycklig med han kan var mig själv runt omkring han. Det är så skönt att ha en person som lyssnar på mig när jag gnäller, att få krama om han när jag inte mår så bra, och när jag vill gråta får han mig att brista ut i skratt, är så tacksam att han överhuvud taget står ut med mig. Jag är så kär, viste inte att en person skulle kunna betyda så mycket för mig som just han gör, att hans blick får mig att rysa att hans leende gör mig lycklig, att han bara är den han är så helt underbar får mig att brinna... Älskar dig Henrik Marklund av hela mitt hjärta, du är mitt allt<3

 

life is lika a roller coaster. It has its up and down. but it's your choice to scream or enjoy the ride.

Hejhej, sitter i soffan med min underbara kickan som vanligt, har hål nu till efter luch som jag då har varje måndag, sen blir det idrott, men jag som höll på att försova mig så glömde jag mina idrotts kläder och det är ju inte så bra.. inte kul heller, sitter och spelar lite Farmville 2 som vanligt, det är så beroende fram kallande. Sen så är jag väldigt hungrig också och det är korvstroganoff och ris idag så hoppas att det ska smaka gott. kan ju skriva lite om min helg för jag har så lite att göra.
Fredag: For hem och åt en underbar middag, träffade ludvig som hade kommit hem från åre, for ut till ug med Henke, träffade Malin och massa andra, for ner till lavida och träffade Tim, for hem där vid 11 för att vi skulle upp tidigt på lördagen. Satt på en film som vi somnade till.
Lördag: For ut med Sandra Malin Niclas Tim och Henke, for till ug och spelade volleyboll ett tag, sen fick jag och Malin så tråkigt så vi tog Tims mobil och skrev sms till en massa och spelade in filmer till han, det var allmänt flumm och jag fatta inte ens hur vi orkade. Sen for vi vidare till Tim bara jag Henke och Niclas och Tim och såg på ''Men in black 3'' och såg en massa roliga videos som vi bara av en slump hittade på youtube. haha Fan vad vi skrattade.
Söndag: Jag vaknade och såg lite glee, sen ringde Dainton och sa att han var i bjurholm så han kom förbi så vi fick träffa han, han hade med sin flicka Amanda också så då fick man träffa henne, sen for vidare till stan för att Amanda skulle hem, och efter att vi hade lämnat henne for vi vidare till max, åt så vi sprack sen så hoppa vi in i bilen och for vidare till bjurholm. Träffade Malin och Jonte var med dom ett tag också, den for Jag Dainton Jonte Mallin och Henke ut med fet Mercan henke har och åkte omkring med den ett tag, det var rätt kul. Sen for jag hem och packade sen for jag och Henke hem till mig och fikade och snacka och skämta, älsklingen överaskade mig med Cola och choklad så glad vart jag, söt han var också att han tänkte på mig när han for förbi nian utan mig. Sen såg vi på ''ligg med mig'' nån nordisk psyk fil om en 15 åring, sen så stängde vi av datorn och försökte sova, eller jag försökte det, henke det psyket hoppade och skämtade och fick mig att garva ihjäl mig.. aja det var min helg i några ord hehe.. hare hej!

kallenavn

 

Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser

Hejhej, har aldrig insett hur underbart skön ''melissa horns'' låt är, ja men har då dunkat den sen jag satt mig vid datorn, lite lugn och skön låt bara lite för deprimerande men det funkar. snart är dagen slut, då far jag vidare hem till älsklingen för att väcka den vackra personen. Sen blir det att bara ta det lugnt ikväll kanske träffa syrran och krister eller nått jag vet faktiskt inte än och det är det som är spännande, det enda jag vet just nu är att jag ska sätta mig och lyssna på låtar och spela FARMVILLE2!! BEROENDE!!

The tv theme medley

 

The cartoon medley

 

Don't ask me whats wrong, just put your arms around me and tell me you're there!

Hejhej sötnosar! vet nästan inte vad jag ska skriva, musiken som jag lyssnar på är ''Melissa Horn - Lät du henne komma närmare'' hittade låten helt random, sorglig men den funkar. Idag har jag och Kickan lyckats igen, ovanligt. Ikväll ska jag nog träffa mamma och prata med henne, sen återvända till min älskling och sova där, om inte han kan tåla att få sova hos mig... det måste han väl!! Sitter med min kickan i sofforna, ojäklar va det går bra, har redan gjort allt på lektionen vi har nu, så ska göra klart den senaste uppgiften på den lektionen jag har sen, sen är jag typ klar med allt.. älskar att jag inte ligger efter iallafall.. :D aja ska skriva lite nu hare hej.. ska dock spela lite farm ville 2 för det är bääst!
 
 

lol so true


Kanelbullens dag!

Jaani, rubriken säger allt, vad är det för dag idag, jo kanelbullens dag. Känner bara suget jag har efter en god saftig bulle som fyller min toma mage, å skulle kunna börja drägla just nu den här stunden, är jätte sugen på en kanelbulle. haha, vilket snusk jag är! MUUUUUUUUUMS



stänger mig ute från världen!

hejhej! sitter som vanligt i mitt lilla klassrum i vännäs med musik som dunkar i mina öron, personer som snackar i min omgivning även fast jag inte bryr mig, tankarna som sprider sig runt i mitt huvud och gör mig nervös. Snart en timma kvar sen är det snack som är på gång, blir rädd men ändå inte, får hoppas på det bästa! Sitter och läser en massa bloggar, facebook beroendet som får mig att klicka in på facebooks startsida om och om igen även fast det är inget nytt som händer, typ spel förfrågningar och nån random som skriver nått som inte alls är viktigt, men är det ovanligt, det är samma sak varje dag, samma tråkiga händelser, att man plågar sin hjärna med en patetisk sida som facebook.. jadu vad man kan tänka. Nu ger jag upp om att skriva! aja hejdå!

Skinny love!

Hejhej  på er! här sitter jag i F31 som då ska vara mitt klassrumt i 3 timmar på morgonen varje tisdag och läsa på lite engelska, nog för att man redan kan det mesta med det är väl som det är, igår när henke kom hem for vi hem till han och somnade vi 8 och har sovit sen dess, det var ganska skönt att vakna sen också väldigt skönt.. förutom mitt i natten då jag vakna av att henkes armbåge som stötte i min kropp, oj va ont det gjorde börja gråta i minst en timma innan jag kunde somna om, och imorse när jag vaknade hade jag också ont i hela kroppen men fick kämpa mig igenom smärtan och börja dagen, nu gör det fortfarande ont, men börjar vänja mig, smärtan börjar i ryggen och ont i magen har man och sen fortsätter smärtan mot armhålan och ner mot bena också, tro att mina halsmandlar håller på att svälla upp.. men kan bara ha ont i halsen också. inte skönt alls men jag ska nog inte klaga om man tänker på att folk runt omkring mig kan ha det värre, ska iaf förbi skol systern efter lunch tro jag. gu vad jag ska klaga hela tiden... aja ska forska om mitt romney så man kan diskutera lite men orkar verkligen inte hehe!!

hello october!

Fredags: kom hem från skolan träffade Jessica, fick rå om na innan hon for vidare med Emily Henke Birk och Joffla vidare till krogen, samtidigt som dom var där var jag med Malin till kanske 11 sen for jag hem och sov, vaknade vid 5 av att henke kom hem, satan va han snackade.. söt var han i alla fall..

Lördags: 
Vaknade av att Henke kom hit igen, gick upp och lagade spagetti och köttbullar till syrran och Henke, sen somnade Henke i soffan, så väckte han och skicka ner han på mitt rum där han somnade och jag låg ock kollade på ''supernatrual'' sen så gick jag och Emily in på byn köpte cola och chips, kom hem väckte Henke och fråga om han vill se film med oss, det vi såg var ''Bridget jones diary''  & ''girls just wanna have funn'' kul för henke att det bara var tjej filmer men han klagade då inte, vi gick och la oss kring 1 på natten.

Söndag: Henke och jag vaknade for in på byn för att henke skulle käka på nian, sötnosen var så snäll och bjöd på en cola. Sen for vi hem till mig igen snackade med Emily sen kom Dainton, läng sen man såg han så man for ut och gav han en hej kram, sen for jag och Henke ut med han och körde runt Bjurholm lyssnade på musik, sen träffa Nicke och vid 9 kom vi hem så samtidigt som jag duschade spelade henke gta och emily prata i telefonen.

Måndag: Vaknade vid 6, hade jätte ont i huvet, tänkte sova 1 timma till och se om det vart bättre, vart bara sämre så sluta med att jag ska vara hemma från skolan, men väckte älsklingen som skulle till skolan sen pussa han hejdå, sen han for har jag försökt se en film 5 gånger nu, lyckas aldrig se hela, ska sova lite också för huvet värker än, fattar inte ens hur jag orka skriva detta, längtar tills älsklingen kommer så jag kan få ligga i hans famn :] okej hadet hejdå!<3